Без време ни напусна обичаният от всички учител Георги Димитров. Да си спомним за НЕГО

IN MEMORIAM
ДНЕС НИ НАПУСНА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ

С прискърбие съобщаваме тъжната вест, че днес 16 юли 2019 г. , след кратко боледуване ни напусна нашият скъп учител, приятел и колега ГЕОРГИ ДИМИТРОВ.
Несправедливо и жестоко съдбата го отне от нас…! А ние много, много вярвахме , че той ще се оправи ….Ние силно желаехме да се завърне жив и здрав при нас… Никак не бяхме подготвени за “Последно сбогом” с него ! … От близо и далеч питат и тъгуват ученици и колеги …Защоо, защо , защоооо ?
Питат и не вярват …и не е за вярване ! Може ли толкова добър човек, който толкова обичаше семейството си, хората си, учениците си и нас , боготвореше училището си и талантите в него ….Тъжно и много скръбно е, да се пише и говори в минало време за Гошо … Ще ни липсва много! И ще му изричаме името с тъга, но ще го помним с  добро.  
ПС .Споделяме и тъжните прощални слова на целият състав и М . Градешлиева- Директор на НУФИ’ Филип Кутев”, които са на поредния танцов конкурс в Турция:
“Отиде си от нас Човек, който на никому не направи нищо лошо,винаги готов да помогне,позитивен, отзивчив и възпитан!!!!Отиде си един ДОБЪР И СТОЙНОСТЕН ЧОВЕК – НАШИЯ ОБИЧАН КОЛЕГА – ГОШО ДИМИТРОВ!ЩЕ НИ РАВНЯВА ОТ ВИСОКО…..ПОЧИВАЙ В МИР, ГОШО. БЕШЕ МНОГО ИСКРЕН И ИСТИНСКИ…ЩЕ МИ ЛИПСВАШ МНОГО….”
Дълбок поклон ! FACEBOOK страница на НУФИ „Ф. Кутев”

София Генова:” Нямаше ден, в който да срещна този Човек и да не ме накара да се усмихна, че даже и да ме накара да се смея с глас! Един от най-позитивните и добри хора, които познавам. Оставил е толкова много хубави моненти и спомени във всички, които са имали удоволствието да бъдат с него дори и за минути. Ще липсва на всички ни! Дълбок поклон! Искрени съболезнования на семейството му”

KOTELNEWS излъчва архивен материал, в който само преди 2 месеца Георги Димитров с присъщата за него строгост в качеството си на командващ ръководеше традиционния ритуал по приемане и здаване знамената на училището на градския площад в Котел. Поклонението е в неговия дом, а погребението ще бъде утре, 17 юли 2019 г. от 15.30 часа, в гробищен парк в град Котел.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.