Брат Илия Миланов в проповед на площада в Котел. Църквата господна наподобява много на вашият град

kotel brat Ilia Milanov evangelizacia 1Благодарим на живия Бог, че днес в свободна България под открито небе в един от най-прекрасните възрожденски градове Котел можем да издигнем глас и да кажем Ава Отче, Татко мой, ние ти благодарим за отворената врата на милост спрямо нас в България. Благодарим за небесния посев, който сееш със  святите  семена на Божественото слово. Нашата земя няма да ражда бурени и тръни, а ще ражда плод с надежда. Житен клас натегнат с плода на Божието благословение, даващ стократно плод.

kotel brat Ilia Milanov evangelizacia 15Пред голямото множество събрало се на градския площад в Котел и камерата на KOTELNEWS благовестителят Илия Миланов продължи. “Спасени хора говорят днес за живият Бог. Хората от Котел са дошли за да се поклонят на царя на царете и Господа на господарите. Защото тук живеят разумни хора, защото църквата господна наподобява много на вашият град. Църквата господна е построена като град поставен на хълм. Над такава църква портите адови няма да могат да надделеят. Такава черква живее с триумфа на възкресенското право. Такава църква има онази свята надежда, която никога не посрамя човешкото очакване- вечен живот  чрез святото име Христово. Христос Възкръсна. Блажени сте вие, които ме видяхте и повярвахте в Моето име. Но още по-блажени ще бъдат жителите на град Котел и околията, които без да ме виждат вярват в Моето име, защото нашият Бог е тук, в него живеем , движим се и съществуваме. Ще минават години по години, хилядолетия по хилядолетия, но Котел ще го има.Защото нашия Бог е обещал понеже и Аз живея и вие ще живеете. Хора покайте се защото царството божие наближава. България е под покрова на Божията милост”

kotel brat Ilia Milanov evangelizacia 2Молитва за спасение на каещият се грешник.

Отче святи, аз ти благодаря за твоята божествена любов и милост която показваш в мене грешния  човек. И аз те моля Господи прости ми греховете извършени в годините на моето човешко незнание. Измий ме  с твоята пресвята кръв, запиши името ми в книгата на живота. Това смея да моля и прося в името на достойното и пресвято име на Господа Исуса Христа. Всеки, който се моли с тази искрена молитва със съкрушено сърце от днес нататък преминават от тъмнина към вечна светлина и от смърт към вечен живот. Добре дошли в царството на възлюбения Божий син. Добре дошли в милиардното семейство наречено християнство. Там където цари вечна любов и вечно веселие. Добре  дошли в молитвените домове в град Котел.

kotel brat Ilia Milanov evangelizacia 21Молитва за изцерение.

Нека с издигане на ръка да представим нуждите на страдащите. Нека да сложим дясната ръка върху сърцето си в знак на смирение, да затворим очите си и заедно да се помолим. Отче наш, небесни наш спасителю, молим те Отче в името на Господа Исуса Христа те молим стри това изцерение. Защото Ти толкова възлюби света, че даде своя единороден син, за  да не погине нито един ,който вярва в него, но да има живот вечен. И ние отново се връщаме при изворът на словото, в което ти отново си казал. Там където двама и повече хора са събрани в Моето име и Аз съм там. Ние вярваме на словото, ние се оставяме в Твоята Божествена десница, оставяме се в Твоята благодатна воля и Те молим в името на Христа. Жой фай вол дъ риви дей, в името на Господа Исуса Христа извикваме творческо чудо. Всички поражения и заболявания на тези хора да бъдат премахнати и отстранени със силата и действието на Светия дух в името на Господа Исуса Христа. Ела Святи душе , нека Твоя огън падне. Ела Святи душе , нека Твоя огън падне, . Ела Святи душе, нека Твоя огън падне. Също така те молим небесно Отче, да отговориш на нуждите и проблемите, които бяха представени, чрез издигане на ръка или чрез дрешка. Защото ние знаем,че за Тебе не съществува обем разстояние или пространство. Това смеем да молим и просим в достойното и пресвято име на Господа Исуса Христа, Алелуя, Благодарим Ти Господи!!!

kotel brat Ilia Milanov evangelizacia 8Молитва за България и Котел.

Отче на славата, какво прекрасно тържество в духа. Защото там където е Божието , там е радост и вечно веселие. Там са чистите и святи извори на Божията благодат и благословение. Там Ти идваш в чистота и сила, там Ти прегръщаш и скриваш под крилото на своята милост, благославяш, спасяваш и изцеляваш. Ти си отворил широко сърцето си за България Господи, Ти си поставил страж на мира в всяко едно българско сърце, което се бои от Твоето име. И така от едната ни страна ще падат хиляди, от другата десетки хиляди, но нас нищо няма да ни повреди. Благодарим ти за земята която си ни подарил Господи. За това кътче рай по подобие на едемската градина подарена на човешката раса, благодарим Ти Господи. Благодарим ти за нашата управа, защото всяка една власт, добра или лоша е дадена от Бога. Ние Ти благодарим за добрата управа Господи. Защото когато праведните управляват, народите се радват, а когато нечестивите управляват народите въздишат. Нека България да има праведна управа Господи. Да разбере, че народа се нуждае от живеца на тяхното милосърдие. Да разбере,че не пир по време на чума, а ликуване на благодат и радост в сърцата не тези които го любят. И аз се изправям като човек Господи , който вика към Тебе. Милост за нашите управници, милост за нашата икономика, милост за здравето и здравеопазването, милост за всяка една душа живееща на тази прекрасна земя. Продължи празника в сърцата ни Господи и нека това възкресенско ехо кънти и преминава в славата Божия в прославените човешки сърца. Исус ВЪЗКРЪСНА !!!

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.