В. Мартинов: “На Ябланово му прилича да е ДПС. По кръвна група тук всички сме ДПС”

Истински празник беше нашето мероприятие в с. Ябланово, но най-доволни останаха децата, нашето бъдеще. “Когато казваме, че залагаме на младите ние го правим. Вижте нашия кандидат за кмет на селото Исмет Идриз, колко е енергичен и всеотдаен. Като ги наредя всички кандидати за кмет на селото Исмет най-много се откроява по желание за работа, по неуморност за благоденствието на жителите на селото. Той дава и е готов да даде всичко от себе си без да жали време, средства и енергия за каузата Ябланово. Исмет е млад мъж с ясно минало и блестящо бъдеще. Той не е бил обременен от тоталитарния режим. Уважаеми мои братя, сестри, братовчеди, приятели, съселяни и съмишленици дори и опоненти.” “Изслушах много добре доклада на кмета на общината за свършеното през мандата но там никъде не чух да се благодари на онези съветници, които не са от ГЕРБ но без, които нито едно решение не можеше да бъде вземато понеже ГЕРБ започнаха с 12 съветника но посредата на мандата останаха 9, което не е достатъчно за вземане на решения. Дами и господа всичко, добро което е правено през този мандат е било с нашe съгласуване и съгласие. Ние сме преки участници за успехите на общината през този мандат. Разбира се имаше и предложения, които нямаше как да подкрепим. Тук е мястото да благодарим и на Иво Костов – Исмаил, който също пряко участваше във вземането на тези разумни решения. Не мога да кажа, кой е по или най-добрия отбор, това ще покаже времето но, майсторлъка в политиката е когато започнеш с 12 съветника да приключиш с тях или работа в екип му казват някъде. ДПС умее да работи в екип и за доброто на хората. Така, че на 27 смело напред с номер 55 да покажем, че на Ябланово най-много му мяза да е ДПС и Ябланово най-много е добрувало по време на ДПС. В ДПС властта идва от хората във вид на предложения трансформира се чрез нас представителите на партията и се връща при Вас, като реален продукт.”Това каза общ. председател на ДПС Котел адв. Владимир Мартинов. / текст: facebook ДПС Котел


„Нека онези, които хвърлят камъни върху нас, да бъдат обсипани с рози.
Нека онези, които посягат на нашето кандило, Бог да запали техните кандила.”
„Bizlere taş atanlara güller nisar olsun ana
Çеrağıma kastedenin hakk yandırsın çerağını”
В своите стихове Юнус Емре отправя призив да се обича човека – толерантността, нравственото усъвършенстване на личността  независимо от неговата религия и неговата народност, и отправя това послание към всички хора на света, без разлика от вяра и народност. Стремежа към вършенето на добри дела е и към последователите на неговия път.
Уважаеми гости,
Скъпи съграждани и приятели,
Днес, имам честта да ви кажа “Добре дошли” на Митинг-концерта на Движение за права и свободи, организиран по повод закриването на предизборната кампания /Местни избори/ на ДПС в община Котел.
На 27 октомври 2019г. ще се проведат важни избори за местна власт в Република България.
Избраните с № 55 от интегралната бюлетина общински съветници и кметове на кметства от Движението за права и свободи, ще бъдат нашият глас в Общински съвет – Котел и в населените места в които имаме издигнати кметове на кметства. Този глас ще бъде толкова по-силен, колкото по-силна е подкрепата, която ще им дадем на 27 Октомври 2019г.
Движението за права и свободи се превърна в общонационална партия – важен фактор и гарант за демокрация в страната, значим фактор в политическия живот на България и в живописната община Котел.
Ние всички тук живущи сме  независими, смели, дружелюбни, благодарни, ентусиазирани и активни. Всеки от нас има „огнената сила”, въпроса е да се научим да я използваме отговорно за да запазим Котел и Котленския край, където земята, въздуха и хората не униват, не падат духом и се борят до край за по-добър живот за нас и нашите деца.
В житейския си път всеки един от нас се изправя пред различни избори. Много от тях предопределят единствено собствената ни съдба, но има и други, които променят не само нашия живот, но и този на останалите.
Това е така, защото ДПС се създаде, зачитайки и отстоявайки демократичните ценности. Благодарение на нашата безусловна ориентация към либералната ценностна система, в България работи уникален модел на толерантността. Ние не възприемаме етническия модел, като неподвижен продукт, а като феномен в развитие. 
Ето защо е изключително важно да осъзнаем своята отговорност и да упражним своето неприкосновено право на избор. Най – важното е да имаме мнение и да го изразим, да имаме позиция и да я защитим.
Апатията, гледането отстрани, не е проява на сила, не е избор, не е решение на наболелите промени и отправна точка за бъдещето. Когато пасивно гледаме отстрани и само, като наблюдатели броим, колко грешки са допуснати и колко възможности са пропилени, ние сами се лишаваме от правото си на глас.
            Вече 30 години Движението неизменно е фактор в политическия живот на България и работи непрестанно за подобряване живота на хората и в малките населени места. Когато доброто е в нас, то никога не може да бъде победено или променено.
 Ние избирателите на Движението за права и свободи, ще докажем успеха си с онази сила и балканска мощ, поверено в ръцете на избирателя с №55 това е нашата обща победа.
            За това на 27октомври нека всички заедно без да се делим и разединяваме да подкрепим и отбележим №55 в бюлетините ДПС и да направим най-правилния избор. ” текст: facebook ДПС Котел
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.