Жена загина на място в „завоите на смъртта” до село Тича. Репортаж с тежки сцени

kotel katastrofa ticha jena 16Отсечката Котел – Тича придобила фатална известност като „завоите на смъртта” отново прибра жертва в тежък пътен инцидент. Емине А. на 60 г. от котленското село Остра могила  загуби живота си в обърналият се по таван  „Фолксваген” . При несъобразена скорост с пътните условия, в зона на излизането от остър десен завой, водача на автомобила губи управлението и автомобила напускайки пътното платно  пада в 20 метрово дере. Колата с четиримата пасажери  се преобръща по таван ставаща лобно място за един от пътниците возещ се на задната седалка. Тежко пострадал с опасност за живота е съпругът на загиналата, който е откаран в болницата в Сливен.

kotel katastrofa ticha jena 20Пред репортер на KOTELNEWS водача сподели, че не e карал много бързо и е бил на 4-та предавка. При изваждането на автомобила от дерето беше установено, че скоростния лост е на 6-та. Близки на пострадaлите коментираха, че шофьора е карал прекалено бързо и още на по предните завои се е поднесъл на два пъти. Пострадалото семейство е с двойно гражданство и по настояще е живеело в Турция. Във фаталния ден са тръгнали за Котел където са щели да преподновят изтичащи документи за самоличност. Било трябвало да ги докара в общинския център племенника им, но той се забавил поради ангажимент. „Защо им беше да бързат, защо се качиха на тази кола. Бяха си устроили живота в Турция, ожениха децата си , апартаменти им взеха…” Вайкаше се братът на загиналата. Трупът на жертвата стоя повече от 3 часа в канавка край пътя в очакване пристигането на линейка от патологията.

kotel katastrofa ticha jena 5Хора се възмущаваха защо тялото е оставено точно там след като е изкарано от колата ковчег.  На мястото където колата изхвърча в дерето, заковани на дебел бук стоят некролозите на друга жертва загубила живота си точно ТАМ. Участъка, в който постоянно стават тежки катастрофи с жертви буквално е осеян с паметници. Запознати с черната хроника , коментираха,че в рамките на периода, в който се е правил основен ремонт на пътя и е положен последният асфалт броят на жертвите вече надхвърля 10. Неоспорим остава факта, че когато завали пътната настилка по някаква причина става изключително мазна и хлъзгава. KOTELNEWS Ви представя репортаж, в който ще видите стряскащи кадри показващи реалната действителност. Правим често това с цел превенция, за да бъдат показвани последствията от неразумното шофиране неспазването на правилника за движение по пътищата, ниската култура на водачите и самонадеяните „пилоти” често сядащи зад волана в нетрезво състояние.

kotel katastrofa ticha jena 17

kotel katastrofa ticha jena 19

kotel katastrofa ticha jena 18

kotel katastrofa ticha jena 16

kotel katastrofa ticha jena 14

kotel katastrofa ticha jena 12

kotel katastrofa ticha jena 11

kotel katastrofa ticha jena 10

kotel katastrofa ticha jena 6

kotel katastrofa ticha jena 8

kotel katastrofa ticha jena 7

kotel katastrofa ticha jena 4

kotel katastrofa ticha jena 3

 

 

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.