Жени и младежи ГЕРБ с празнични инициативи в Котел

И тази година празнично настроение създадоха жените и младежите на ПП ГЕРБ- Котел по повод Международния ден на жената – 8-ми март. От името на кмета Коста Каранашев и ПП ГЕРБ те изненадаха дамите от Котел и селата – Ябланово, Пъдарево, Градец, Жеравна, Нейково, Филаретово, Мокрен, Стрелци, Кипилово, Боринци, Тича, Соколарци и Малко село с прекрасни цветя и пожелания за повече сияйни усмивки, доброта и красота в ежедневието им. В града и населените места от общината, дамите и младежите от ГЕРБ подариха над 1200 фрезии за празника, като с това предизвикаха много положителни емоции за всички.

KOTELNEWS Ви представа репортаж и от Баба Марта когато активисти на ГЕРБ закичваха граждани с мартеници  в центъра на Котел.

Поздравление от Коста Каранашев

Уважаеми дами,

Поздравявам Ви сърдечно по случай Международния ден на жената – 8-ми март!

Въпреки вашата все по-голяма ангажираност вие продължавате да бъдете стабилната основа на традициите в българското семейство и гарант за съхранение на топлината в него.

Днес, с вашата добросъвестна работа и благородно желание да направите дома си, града си и страната си по-добро място за живеене, вие отново сте пример за поколенията.

Уважаеми дами, пожелавам Ви да сте все така вдъхновяващи и всеотдайни. Не забравяйте, че вие сте тези, които даряват живот и които дават смисъл на живота ни. Бъдете щастливи и нека пролетното настроение и радостта да Ви съпътстват през целия живот! Честит празник!

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.