Коледари наричаха за здраве и берекет при кмета на община Котел Коста Каранашев

kotel-koledari-pri-kmeta-2Добри момци коледари от НУФИ „Ф. Кутев” гостуваха в Община Котел и внесоха коледна атмосфера в администрацията. Облечени в традиционни народни носии, те поздравиха кмета Коста Каранашев и общинските служители.

kotel-koledari-pri-kmeta-12По стар обичай младите коледари зарадваха домакините си с благослов за здраве, берекет и сполука. „Благодаря ви за добрите пожелания. Бъдете здрави, щастливи и не спирайте да ни радвате с успехите си” обърна се към своите гости кмета на Котел. На изпроводяк градоначалника дари  коледарите, като пожела на тях и на семействата им весело посрещане на коледните и новогодишни празници.

kotel-koledari-pri-kmeta-3Старшият преподавател по български народни танци Тончо Кисьов, като СТАР СТАНИНИК чрез камерата на KOTELNEWS се обърна към всички. „Пожелавам на котленци весели празници и много щастие в техните семейства, а на учениците на  НУФИ „Филип Кутев” все така да радват с успехите си нашият град Котел и нашите колеги, защото те са най-хубавите и най-талантливи деца на България. На целият свят пожелавам БЛАГОДЕНСТВО.  Да няма злоба, да бъдат добри хората. Да има МИР.

kotel-koledari-pri-kmeta-4

ПОКАНА

Кметът на Община Котел, г-н Коста Каранашев кани всички граждани на гр. Котел и гости на града да присъстват на празничната програма по повод Коледните и Новогодишните празници на 23.12.2016г. от  16:30ч. на пл. Възраждане.

В празничната програма следват:

Вкусни лакомства за малки и големи, и подаръци за всички деца до 4-ти клас осигурени от Жени и Младежи ГЕРБ, топло вино по специална рецепта, чай и вкусно телешко варено, всичко това безплатно.

Държавен куклен театър – Сливен с куклената постановка за всички деца „Зимен празник”. „Файърър – Театър на Офъня и сенките” ще изнесе атрактивно огнено шоу включващо пантомими и жонгльори на кокили. В програмата са включени още празнични илюминации и музикално оформление.

 

kotel-koledari-pri-kmeta-14

kotel-koledari-pri-kmeta-13

kotel-koledari-pri-kmeta-11

kotel-koledari-pri-kmeta-10

kotel-koledari-pri-kmeta-9

kotel-koledari-pri-kmeta-8

kotel-koledari-pri-kmeta-6

kotel-koledari-pri-kmeta-5

kotel-koledari-pri-kmeta-7

kotel-koledari-pri-kmeta-6

kotel-koledari-pri-kmeta-5

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.