Коледната елха в Котел грейна в светлини

kotel-elha-2017-aКметът на община Котел Коста Каранашев и момиченце от града запалиха светлините на 11-метровата  елха,  поставена в центъра на площад  „Възраждане”. Градоначалникът приветства множеството малчугани и техните родители: „Добър вечер и добре дошли на най-красивите деца в България! Тази вечер ще запалим светлините на най-красивата елха.

kotel-elha-2017-fЩе използвам повода, за да Ви поканя на 23 декември, както миналата година, да направим заедно коледното тържество на Община Котел, а Дядо КОЛЕДА ще раздаде подаръци на всички деца до 4-ти клас. Тази година ще бъде още по-хубаво, защото програмата е много богата и ще има много изненади. Със запалването на светлините на градската елха ще сложим началото на коледните празници в град Котел. Сега ще си избера едно дете с което заедно ще натиснем бутона за включване на светлините на коледното дърво, а с всички останали нека заедно да започнем обратното отброяване”.

kotel-elha-2017-bС грейването на елхата, небето над Котел беше озарено от зрелищни илюминации, които още повече приповдигнаха настроението на всички присъстващи. Празнична програма на Центъра за работа с деца даде подобаващ завършек на тържеството, след което всички масово започнаха да си правят снимки пред коледното дърво и еленчетата с шейната на белобрадия старец. KOTELNEWS Ви представя разширен ВИДЕО HD и снимков фото репортаж от събитието.

kotel-elha-2017-w

kotel-elha-2017-zi

kotel-elha-2017-r

kotel-elha-2017-p

kotel-elha-2017-n

kotel-elha-2017-m

kotel-elha-2017-h

kotel-elha-2017-ki

kotel-elha-2017-g

kotel-elha-2017-e

kotel-elha-2017-d

kotel-elha-2017-c

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.