Коста Каранашев: „След този мандат ЛЕТВАТА е толкова високо вдигната, че нямаше кандидати за общински кмет, а тези, които се появиха минават прави под нея…”

“За мен Котел е кауза, аз отдадох цялата си енергия, време и връзки с приятели на това да направим Котел по-добро място за живеене и всеки котленец  да знае, че в мое лице има упора и във всеки тежък момент аз ще съм зад него. Да може да се почувства защитен и силен. Винаги съм казвал и обещавал, че ще върна самочувствието на котленци такова каквото е било през всичките минали години за да може цяла България, а защо не и Европа да разберат, че в Котел живеят истински будни хора, които могат да променят човешки съдби и облика на градът и селата си. Тук в нашата община, ние като политическа сила и личности  успяхме да обединим всички етноси. Най-тежките избори в България се правиха в община Кърджали и община Котел. Това бяха емблематични избори. След този мандат, както вие забелязвате ЛЕТВАТА беше вдигната толкова високо, че нямаше кандидати за общински кмет. А тези които се появиха, ЛЕТВАТА пак казвам е толкова високо, че те минават прави под нея.”

“Мен ме познават в цяла България, аз стоя твърдо на мястото си знам какво правя. Дори когато за моя жалост се случиха двете най-големи бедствия за Котел, но видяхте, че след нашата реакция всичко беше наред, 4-5 дни журналисти стояха в Котел и вървяха от къща на къща да намерят поне един човек, който да каже нещо лошо за кмета. Те останаха изумени защото хората им отговаряха: „ Кмета ще се оправи, ние сме спокойни”. Това отношение на хората към мен ми дава сили да вървя напред да ви защитавам и да се грижа за вас. Успех на всички кандидати за кметове и общински съветници издигнати от ПП ГЕРБ подкрепете ни с номер 43 в интегралната бюлетина.”

KOTELNEWS ви представя документален запис от предизборното събрание на ПП ГЕРБ в Котел, на което беше представен кандидатът за кмет Коста Каранашев и листата за общински съветници. В материала ще видите обстоен отчет -презентация на извършената работа през мандата 2015-2019 представен от зам. кмета Румен Стоилов. Председателката на ОбС Котел Христина Чолакова представи пред публиката в препълнения салон кандидатите за общински съветници. Залата многократно прекъсваше с аплодисменти Коста Каранашев, който в своето изказване емоционално сподели какво и защо го кара да поиска доверието на хората за втори мандат. В записа ще разберете и какви ще са приоритетите пред него ако бъде избран за кмет в следващите 4 години. Споделено беше потвърденото намерение за започването на изграждане на най-модерния старчески дом в България изцяло чуждестранна инвестиция за близо 12 милиона лева, който ще бъде построен на терена на “Дълга поляна”. За това и останалите идеи по които ще се работи в областта на туризъм, култура и инфраструктура гледайте в канала на KOTELNEWS.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.