На селско събрание на ДПС в Ябланово номинираха за кмет на община Котел Владимир Мартинов. Ще издига ли ДПС кандидат за кмет на Котел ???

На предизборно събрание в с. Ябланово с местната структура на ДПС бяха направени номинации за общински съветници, кмет на с. Ябланово и кмет на Община Котел. В ритуалната зала на селото се бяха събрали общинското ръководство, членове и симпатизанти на ДПС. Спазвайки уставните разпоредби събранието премина в делови и конструктивен дух, по време на което се взеха и конкретни решения. На събранието присъства и репортер на KOTELNEWS, който документира цялата среща.

 Кемал Кьойбашев: „Мисля, че като най-голямо село с мощна политическа организация няма как на такива избори да не издигнем кандидат за кмет на общинския център. Може да изляза лош или крив, но правя предложение за кмет на община Котел да издигнем г-н Владимир Мартинов.  Убеден съм, че историята за ДПС тук при нас не е свършила. Напротив, всичко отново започва.  Не може да не излъчим кандидат за кмет. Ние да го номинираме, пък ако в София или на областно ниво НЕ одобрят нашето решение, това е друг въпрос.”

Владимир Мартинов: „Благодаря за предложението и гласуваното доверие. Само за протокола ще приема предложението и няма да си направя отвод. На това събрание  се направи номинация за общински кмет, с уговорката, че все още не сме се разбрали категорично дали ще излъчим кандидат за кмет или нашата борба ще бъде само за общински съветници и кметове на кметства. Дали ДПС ще участва на местните избори с кандидат за общински кмет времето ще покаже. Моля в последствие да не бъдете изненадани, ако в надпреварата за общински кмет се укаже, че няма да участваме.”

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.