Нова красота в центъра на Котел. Вижте поредния шедьовър на общинското предприятие по озеленяване

Площадното пространство на град Котел придоби още една красота под формата на голям надпис с буквите на родния град на Раковски. От дясно на пантеона на великият българин в градинката с особен наклон, вече привлича внимание и аплодисменти поредното завършено творение на работниците от общинското предприятие по озеленяване. 

В уникален ансамбъл на цветя и изработените от стоманена ламарина букви, в които като кристали блещукат бели камъчета, величествено е изписано името на родният ни град.  За няколко дни под жаркото слънце и вещото ръководство на управителката на ОП  Боряна Марулева, идейният проект постепенно придобиваше красота и вид. От днес мястото е притегателен център за селфита установи репортера на KOTELNEWS . Масово туристи и местни вече използват панорамните възможности на стъпалата до пантеона или неговата площадка, от където има идеална видимост и перспектива за направата на добра снимка на фона на красивия надпис. Нека опазим във времето новата придобивка за красивият ни град.

В краткото ВИДЕО зад красивите кадри звучи изпълнение на:
Представителен хор и оркестър при СМУ “Филип Кутев” гр. Котел – 1992г. ; обр. Н. Алексиев, дир. Н. Алексиев. /дир на хор Сашка Ченкова/

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.