Откриване на Коледно-новогодишни празници в Котел. Грейна градската ЕЛХА /репортаж/ Покана за Общоградско празненство на 20 декември

Със запалване светлините на коледната елха стартираха Коледно-новогодишните празници в Котел. Кметът на община Котел Коста Каранашев и момиченце от града запалиха светлините на 10-метровата  елха,  поставена в центъра на площад  „Възраждане”. Градоначалникът приветства множеството малчугани и техните родители, използвайки повода да покани всички  на 20-ти декември, както миналата година да направим заедно коледното тържество на Община Котел, когато Дядо КОЛЕДА ще раздаде големи подаръци на всички деца до 4-ти клас.

В програмата участие взеха деца от фолклорна група”Празници”, вокална група “Цветна дъга”, кръжоците по английски език и забавна анимация към Център за подкрепа за личностно развитие, както и ученици от кръжока по поп и джаз пеене към НУФИ “Филип Кутев” – Котел. Със запалването на светлините на градската елха се сложим началото на коледните празници в град Котел. KOTELNEWS Ви представя разширен репортаж от събитието.

ОБЩИНА КОТЕЛ

ПОКАНА

Кметът на Община Котел г-н Коста Каранашев, кани всички граждани и гости на гр.Котел да присъстват на ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА НА ОБЩИНА КОТЕЛ по повод Коледните и Новогодишни празници на 20.12.2018 г. от 17.00 часа на площад „Възраждане“.

Специални гости на празника ще бъдат певицата Славка Калчева и рок-банда „Крос“.

Държавен куклен театър-Сливен с куклената постановка за всички деца „Джуджетата на дядо Коледа“. „Фаертър-театър на Огъня и сенките“ представят атрaктивно огнено шоу, включващо пантомими и жонгльори на кокили. Кукерска група от гр.Ямбол.

Община Котел е осигурила за всички свои граждани и гости безплатни:

-лакомства за малки и големи

-големи подаръци за децата до 4-ти клас

-греяно вино по специална рецепта

-чай и вкусно телешко варено.

Програмата ще завърши с празнични илюминации и много веселие!

Заповядайте!

 

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.