За 670 ученици удари първият звънец за новата учебна година в СУ „Г. С. Раковски“ Котел

kotel 15 septemvri 2017 AAAС посрещане на училищното знаме започна  тържествената програма за откриване на новата учебна 2017/2018 година в двора на най-голямото училище в Община Котел. Приветствие към школниците и гостите на празника поднесе новият директор Стефан Дондев :” Мили ученици, уважаеми учители и родители, драги гости! Днес е 15 септември! Най-вълнуващият ден за българското училище! Първият учебен ден е много специален, защото е символ на знанието и образованието. Днес училищните врати се отварят празнично, за да посрещнат малките и големите ученици, учителите и всички, които изпращат с благопожелание за добро начало своите деца и внуци. Задачата на училището днес е да подготвя за живота личности, които да умеят да общуват, да търсят и да откриват сами нужните знания, да се справят с проблеми в учебната, професионалната и житейската ситуация.

kotel 15 septemvri 2017 SСкъпи първокласници! Първият учебен ден ще ви развълнува, защото е единствен в живота ви! Ще прекрачите прага на училището и ще поемете по пътя, водещ към необятните простори на знанието и науката. Мили ученици! С помощта на вашите учители и родители вие имате реалната възможност да изучавате, да усвоявате, да знаете и да можете! Безценни учители! На вас пожелавам неуморно да създавате и да пазите богатството на нашето училище – неговите възпитаници! Желая ви здраве, духовни сили и упоритост, за да се преборим заедно с трудностите и да получим заслуженото удовлетворение от добре свършената работа! Нека любовта на децата бъде най-ценният дар за труда ни! А вие, родители, бъдете по-близо до децата си, за да ги подготвяте заедно с техните учители за предизвикателствата на живота! ДНЕС Е НАШИЯТ ДЕН! НА ДОБЪР ЧАС!

kotel 15 septemvri 2017 FСлед кратката художествена програма тежкия училищен звънец  удари ученикът Цветин Христов.

kotel 15 septemvri 2017 N1С празнична манифестация преминала по главната улица на града и площада всички ученици от начален етап по класове предвождани от своите класни ръководителки пристигнаха в двора на „малкото“ училище.

KOTELNEWS Ви представя разширен репортаж.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.